(03) 751 5252
 • OMT-klinikka

  AKUPUNKTIO

  Tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomuoto. Voidaan käyttää puhtaasti kiinalaisen lääketieteen ajatusmallia tai kuten meillä yhdistää länsimaiseen manuaaliseen terapiaan. Meillä akupunktio toimii tukihoitona kivuliaissa tilanteissa ja lihasrelaxaation aikaansaamiseksi. Käytettäessä akupunktiota, täytyy manuaalisesti tutkien sille olla tarkka paikannus ja ajatus mitä haetaan. Kiinalaiset uskontopohjaiset ajatukset eivät ole pääroolissa. Toki akukartoissa esiintyvät pisteet ovat kuitenkin taustalla ja varmasti tuhansien vuosien saatossa kokemus on osoittanut pisteiden toimivuuden.
 • OMT-klinikka

  TEIPPAUS

  Käytämme urheiluteippiä nivelen tuentaan ja voimakkaampaan liikkeen rajoittamiseen. Kinesioteippaus on tuonut hyviä keinoja ohjata liikettä tarkemmin ja käyttää eri tekniikoita parantamaan aineenvaihduntaa, lymfakiertoa tai nopeuttamaan toipumista mm. lihasrevähdyksestä. Manuaalinen hoito saadaan pitkävaikutteiseksi onnistuneella teippauksella. Teippaus auttaa kuntoutujaa myös oppimaan nivelen asentoa ja liikkeenhallintaa.
 • OMT-klinikka

  POHJALLISET

  Yksilölliset tukipohjalliset auttavat korjaamaan alhaaltapäin kehon asentoja. Virheelliset asennot aiheuttavat monesti ylöspäin kertautuvia toiminnanhäiriöitä. Korjaukset tulee tehdä maltilla, eikä pelkkä pohjallinen usein riitä vaan se toimii osana muuta terapiaa. Kartoitamme aina tilannetta ja opastamme samalla alkuun harjoituksissa. Usein toispuoleinen pettäminen jalkaterän tai nilkan nivelissä aiheuttaa selkävaivaa. Lue lisää Footbalance Medical pohjallisista täältä.
 • OMT-klinikka

  APUVÄLINEET

  Tukitoimet ovat tärkeitä. Apuvälineen tarve voi olla vahva, mutta ihminen sinnittelee omin avuin eteenpäin. Apuvälineellä voi päästä huomattavasti nopeammin hankalan kipu- tai tulehdustilan yli ja päästä nopeammin kohottamaan rasituksen sietokykyä. Oikein valittu apuväline päihittää usein lääkityksen ja tulokset ovat aitoja ja luotettavia.